Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναβολή δίκης, συνεχίζουμε...

Συγκέντρωση αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε χτες το πρωί 15/10 στα Δικαστήρια Ιωαννίνων για την εκδίκαση της αγωγής που κατέθεσε η απολυμένη συνάδελφος ενάντια στην εργοδοσία στο «Ιπποκράτειο» Ιωαννίνων.
Μετά από δεκάδες  κινητοποιήσεις έξω από την επιχείρηση και παρεμβάσεις στο κέντρο της πόλης, δυναμικό παρόν έδωσε πλήθος αλληλέγγυων έξω από τα δικαστήρια . Η εργοδοσία από την άλλη  επέλεξε να πάρει  αναβολή θέλοντας παραπάνω χρόνο για να προετοιμαστεί…!
Νέα δικάσιμος ορίστηκε για τις 07 Μαρτίου 2018. Ακολούθησε πορεία η οποία κατέληξε έξω από την επιχείρηση όπου με συνθήματα και αποκλεισμό του δρόμου απαντήσαμε στην εργοδοσία ότι δεν πτοούμαστε από καμία παράταση χρόνου.
 Θα παλέψουμε μέχρι τέλους ώστε:
·         Nα επαναπροσληφθεί άμεσα η συνάδελφος Ε.Π.,
·         Να εξοφληθούν τα δεδουλευμένα της
 Συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα, όπως συμβαίνει εδώ και οκτώ μήνες.  Καλούμε όλους/ες  να στηρίξουν τον δίκαιο αγώνα της απολυμένης συναδέλφου στο Ιπποκράτειο Ιωαννίνων.


ΕΠΙΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κινητοποιήσεις εβδομάδας 25-30 Σεπτεμβρίου

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ (Φώτου Τζαβέλλα 6) -ΤΕΤΑΡΤΗ 27/9 στις 11.00πμ  –   -ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/9 στις 6:30μμ – ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ e – mail :   epitropiall0@gmail.com

PARTY για τα δικαστικά έξοδα της απολυμένης συναδέλφου στο Ιπποκράτειο Ιωαννίνων

Κινητοποιήσεις εβδομάδας 18-24 Σεπτεμβρίου

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ (Φώτου Τζαβέλλα 6) -ΤΕΤΑΡΤΗ 20/9 στις 11.00πμ  –   -ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/9 στις 6:30μμ – ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ e – mail :   epitropiall0@gmail.com